Et uavhengig rådgivingsselskap
som bidrar til å sette retning,
forenkle og realisere

Strategi og ledelse

Dyktige ledere knytter gjerne til seg erfarne diskusjonspartnere

Efab har knyttet til seg et knippe rådgivere med erfaring fra ulike bransjer og lederposisjoner fra lokale og internasjonale selskaper. Eksempler på typer rådgivning vi har bistått med er;

  • Diskusjonspartner til ulike roller som Administrerende direktør, IT-manager, med flere.
  • Innleie av rolle for interimperiode
  • Bistand til utvikling av strategier og forretningsplaner, ledelse av endringsprosesser

Gjennomføring i henhold til strategi krever god virksomhetsstyring. Efab hjelper selskaper å utforme strategi, mål og beskrivelser av nødvendige egenskaper og tiltak for å øke konkurransekraft og forbedre drift.

Efab har utviklet tjenester og rammeverk blant annet for styring av digitaliseringsporteføljer. Rammeverkene er basert på anerkjente modeller og tilpasset kundenes behov for å forenkle kommunikasjon og handling.

John Pickard
John Pickard
Rådgiver

John har en mastergrad i geologi fra Oxford University. Han har over 40 års erfaring fra tekniske og lederstillinger i olje- og gassindustrien med BP, Canamens og Explora Petroleum.

Fokus for Johns arbeid har i hovedsak vært på arealtilgang, leting, avgrensning av funn, og feltutbygging. 

 

Rune Espedal
Rune Espedal
Rådgiver

Sivilingeniør fra NTNU

Rune har over 30 år ledererfaring fra Statoil, blant annet som CIO og i ulike konsernfunksjoner. Han var også Viseadministrerende i OLF (Norsk Olje og Gass). Rune er styreleder i Efab.

Nashater Deu Solheim
Nashater Deu Solheim
Rådgiver

PhD i psykologi fra Universitetet i Surrey, England

Nashater er CEO og grunnlegger av Progressing Minds AS. Dette er en partnerbedrift for Efab med ekspertise innen strategi, team- og organisasjonsutvikling, samt forhandlinger. Hun har arbeidet 20 år i England og Norge med disse områdene, blant annet i VP stillinger i Petoro og Statoil.