Skip to content

Aktuelt fra Efab

Efab er gasellebedrift

Grunnen til at Efab har hatt fin vekst de siste årene ligger i den tilliten vi har klart å oppnå hos våre kunder ved å levere kvalitet og forutsigbarhet i våre tjenester.
EMNER:

Ny i Efab: Frank Blaker

Vi ønsker Frank Blaker med på laget som rådgiver i Efab AS. Hos oss skal Frank hjelpe med å fremme og utvikle vår inkubatorvirksomhet.
EMNER:

Nye styremedlemmer i Efab AS

Christine Lervik og Tonje Rønneberg Skei er våre nye styremedlemmer. Vi har fått styrket styret ytterligere med ny kunnskap, gå-på-vilje og kompetanse.
EMNER:

Risikohåndtering og handling i krisetider

Efab AS hjelper kunder med å håndtere og planlegge effektive tiltak for å komme seg gjennom korona-krisen, blant annet ved å gjennomføre helhetlige og visuelle kartlegginger av selskapene.
EMNER:

Hva skal til for å lykkes med prosjekter?

Anja B. Taksdal belyser hvordan man lykkes med prosjekter. Første artikkel tar for seg tre hovedområder som er essensielle for prosjektsuksess. De neste artiklene i serien vil omhandle konkrete tiltak og anbefalinger.
EMNER:

Ny i Efab: Lise Hviding

Velkommen til Lise Hviding som startet som rådgiver i Efab AS. Lise brenner for lærende organisasjoner og risikovurderinger fra et mulighetsperspektiv.
EMNER: