Skip to content
tonje-rønneberg

Tonje Rønneberg Skei er ny daglig leder

Tonje Rønneberg Skei er ny daglig leder i Efab AS.

Fem år har gått siden Tonje (34) startet som rådgiver hos oss og nå har hun tatt over som daglig leder. Tonje har vært svært viktig for blant annet tjenesteutvikling og kulturbygging de siste årene, og hun ser nå frem til å gripe fatt i et større strategisk veikart for selskapet.

«Efab skal fortsette å jobbe for et spennende lokalt næringsliv og en konkurransekraftig og bærekraftig region, som endrer seg i takt med trendene i markedet. Vi har ambisjoner om vekst, og er opptatt av å skape nye, spennende arbeidsplasser – både internt i Efab, og gjennom vår investerings- og inkubatorvirksomhet. Det krever at vi er ute og diskuterer kritiske problemstillinger sammen med kundene våre, og det skal vi ha stort fokus på fremover», sier hun.

Sidetroppende daglig leder og medgründer Henrik Jelsa er positiv til skiftet: «Det har vært en lang prosess med å vurdere alternativer og vi har nå landet på et veldig godt og trygt, og samtidig et spenstig og ungt alternativ. Selv ser jeg frem til å ta fatt på problemstillinger hos nye og etablerte kunder».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ønsker du å høre mer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra oss.