Skip to content
Efab-227

Kunngjøring fra Efab AS

Det er nå 6 år siden vi startet Efab AS og vi har siden den gang vokst til 25 rådgivere i et «motgangsmarked».

Vi har siden oppstarten vært tro mot vår strategi rundt det å fostre innovasjon og kulturbygging, samt det å satse på konkrete fagområder, kundeprofiler og markedssegmenter. Vi har investert mye i metoder og rammeverk som passer rogalandsk kultur og væremåte, samtidig som vi har tatt steget og levert tjenester utenfor våre regionale og nasjonale landegrenser.

Som en del av vår økte satsing på innovasjon og forretningsutvikling har vi også etablert vårt eget investeringsselskap (Efab Inkubator AS) hvor vi sammen med flere av våre kunder har brukt felles kompetanse til å skape nye selskaper og flere titalls nye arbeidsplasser i regionen.

For å ytterligere kunne imøtekomme våre kunders behov og forventninger, samt fortsette vår egen reise med fokus på vekst og forvaltning av våre tjenester, vil Henrik Jelsa overlate rollen som daglig leder til Hilde Nordbø fra og med august 2019.

Henrik vil gå inn som daglig leder i et av våre deleide selskaper (Bion Group AS) for å lede kommersialiseringen av selskapets produktlinjer i Norge og globalt.

For mer informasjon, ta kontakt med oss.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ønsker du å høre mer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra oss.