Skip to content
risikostyring

Risikostyring og strategisk målstyring innenfor olje og gass (Offshore Summit 2019)

Under sitt nylige innlegg på bransjeseminaret Offshore Summit 2019 (i regi av Kluge Advokatfirma AS) utfordret Henning Veland, PhD måten dagens selskaper evner å koble helhetlig risikostyring med strategisk styring. Gjennom praktiske eksempler demonstrerte han hvordan risikostyring enkelt kan integreres med strategiske mål, og hvordan dette gir et bedre grunnlag for både ledelse og styre til å bedre prioritere sin oppmerksomhet.

Henning er sivilingeniør med doktorgrad i risikostyring og har erfaring fra flere selskaper og operatører på norsk sokkel.

Les mer her: https://lnkd.in/d8a6dqy

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ønsker du å høre mer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra oss.