Skip to content

Efab bistår Borr Drilling med å implementere ERP på rekordtid

Norve-from-above

I løpet av høsten 2018 har Efab AS vært involvert som løsningsrådgiver i forbindelse en rekordrask og vellykket implementering av IFS som ny global ERP løsning i Borr Drilling. Efab har siden Q1 2017 bistått Borr Drilling med prosjektledelse og rådgivning knyttet til valg og implementering av løsninger innenfor vedlikehold, logistikk og finans.

I tillegg har vi vært involvert i prosessen rundt valg av IT-driftspartner og etablering av IT infrastruktur for kontorene i Oslo og Dubai, samt etablering av VSAT og IT infrastruktur ombord på riggene offshore. Etter at Borr Drilling kjøpte Paragon Offshore våren 2018, har Efab også vært involvert i evaluering av Paragons IT systemer, som etterhvert ledet til valg av IFS som selskapets nye ERP løsning.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ønsker du å høre mer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra oss.