Skip to content
Norve-from-above

Efab bistår Borr Drilling med å implementere ERP på rekordtid

I løpet av høsten 2018 har Efab AS vært involvert som løsningsrådgiver i forbindelse en rekordrask og vellykket implementering av IFS som ny global ERP løsning i Borr Drilling. Efab har siden Q1 2017 bistått Borr Drilling med prosjektledelse og rådgivning knyttet til valg og implementering av løsninger innenfor vedlikehold, logistikk og finans.

I tillegg har vi vært involvert i prosessen rundt valg av IT-driftspartner og etablering av IT infrastruktur for kontorene i Oslo og Dubai, samt etablering av VSAT og IT infrastruktur ombord på riggene offshore. Etter at Borr Drilling kjøpte Paragon Offshore våren 2018, har Efab også vært involvert i evaluering av Paragons IT systemer, som etterhvert ledet til valg av IFS som selskapets nye ERP løsning.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ønsker du å høre mer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra oss.