Skip to content
Aage Gramstad, Prosjektleder for EPIM JQS
Aage Gramstad, Prosjektleder for EPIM JQS

Nye muligheter for de som jobber med salg og marked i olje- og gassindustrien

EPIM JQS er en prekvalifiseringsløsning for leverandører til den norske olje- og gassektoren. Løsningen gir informasjon hvilke tjenester og produkter de ulike selskapene tilbyr.

– Alle som skal levere til norsk sektor må være registrert innen den 1.1.2019, forteller Aage Gramstad, Prosjektleder for EPIM JQS.

Aage Gramstad mener de som jobber med salg- og marked nå må kjenne sin besøkelsestid.

– Dette gir helt nye muligheter for de som jobber med salg- og marked. Teknologien henter informasjon fra hjemmesidene til firmaene, alt som står på nettet om selskapet ditt. I tillegg oppdateres informasjon fra Brønnøysundregistrene automatisk.

Tom Erling Henriksen er Head of oil and gas i IT-selskapet EVRY som er leverandør av EPIM JQS.

– Løsningen hjelper brukeren til å legge inn informasjon om selskapet, de ansatte og produktene. Det gjør den ganske enkelt ved å bruke organisasjonsnummeret. Da vil en teknologi som heter Crawlers gå ut og lese all informasjon som er tilgjengelig og fylle inn. Så er det administrator sin rolle å godkjenne hva som er rett informasjon før dette publiseres.

Han forklarer at systemet er intelligent, men at det foreløpig ikke tar bruk av maskinlæring.

– Men det håper vi å få til i en ny versjon som forhåpentligvis kommer på nyåret, avslutter han.

Saken er opprinnelig publisert på EnerWe: enerwe.no/dette-gir-helt-nye-muligheter-for-de-som-jobber-med-salg–og-marked-i-olje–og-gassindustrien/161961

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ønsker du å høre mer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra oss.