Skip to content
EPIM Joint Qualification System
EPIM Joint Qualification System

Like rundt hjørnet – en ny prekvalifiseringsløsning for aktører på norsk sokkel

Efab har sentrale roller på prosjektledelse og rådgivning knyttet til prosjektgjennomføring og onboarding av den nye JQS løsningen. Dette gjør vi i tett samarbeid med EPIM, referansegruppen for JQS og EVRY

EPIM JQS gir betydelige forbedringer sammenlignet med Achilles JQS, noe som oppleves både på brukergrensesnittet, bruk av smart teknologi, og ny funksjonalitet som gir økt verdi både for innkjøpere og leverandørbedrifter som benytter systemet. Vi ser frem til en hektisk sommer og høst der vi vil gjøre vårt beste for å bistå norsk og internasjonal leverandørindustri med onboarding i EPIM JQS!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ønsker du å høre mer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra oss.